Verksamhet
Vad gör vi egentligen i församlingen?
Vi tror att det inre livet är det som är avgörande. Vi vill inte se verksamheten som ett mål i sig. Därför försöker vi hela tiden ompröva vad vi gör och hur vi gör det.

Men i praktiken måste vi ju ändå strukturera livet, så under en vecka har vi förstås flera återkommande inslag.Söndag 10.00 Nattvardsgudstjänst
Tillbedjan, lovsång och Herrens måltid. Detta firar vi varje söndag. Platsen är lilla salen på Folkets Hus (Alfons).
Söndag 11.00 Gudstjänst
Detta är vår huvudsamling på veckan. Det är en öppen gudstjänst med en ganska rejäl bibelundervisning. Ibland varierar vi med Sånggudstjänst, Musikal, Tema, Förbön, Delgivning, etc. Vi håller till i stora salen på Folkets Hus.
Parallellt med gudstjänsterna har vi söndagsskola och barnvakt i olika grupper.
Efter gudstjänsten är det oftast fika.
Onsdag 19.00 Husgrupper
Församlingen är indelad i mindre grupper som träffas i hemmen. De fungerar som en slags familjär församling i miniatyr. Där umgås vi, delar livet, samtalar om bibeln och ber för varandra.
Fredag 19.00 Ungdomsgrupp
Vi har en ungdomsgrupp som träffas fredag kväll. Det finns stor variation på kvällarna: Bibelstudier kring aktuella frågor, bön, bowling, fäktning, klättring, spel, etc. Julfest och läger i maj brukar också vara uppskattat.
Mån/Tis/Tors Funktionsgrupper
Det finns flera olika funktionsgrupper som också träffas under veckorna för att fungera tillsammans i ett speciellt område. De träffas när det behövs.
(Klicka på Nådegåvor i menyn om du vill veta mer)


Alla våra gudstjänster är i Folkets Hus vid Hammarkulletorget
Vägbeskrivning   |    Kontakt   |